Els Gegants de la Llagosta corren per la Síndrome 5p-

La 3a Cursa Gegantera se celebrarà aquest dissabte a la tarda

Cultura

La Blanqueta, el Josepet, la Mariona, la Torradeta i el Llago, els gegants i gegantons de la Llagosta, convoquen per tercer any consecutiu la Cursa Gegantera. La competició tindrà lloc aquest dissabte al carrer Estació i enguany recaptarà fons per a la investigació de la Síndrome 5p- a través de la Fundació 5p-.

Els llagostencs es disputaran el títol amb les colles de Gualba, Sant Fost, Sant Feliu de Codines, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Vilamajor, Sant Adrà de Besòs i Vilanova del Vallès.

La prèvia de la cursa començarà a les 16.30 h amb la plantada gegantera al passeig de l’avinguda Onze de Setembre. A les 17.30 h, tots els participants passejaran fins al carrer Estació, a l’alçada de la Font Tot Aigua, punt d’inici de la cursa. Abans, però, es farà un escalfament perquè els corredors no prenguin mal. A les 18 h començaran les curses per categories: gegants, capgrossos i gegantons.

Una de les novetats d’enguany és el traçat. Si bé sempre s’ha celebrat al carrer Estació, en aquesta edició la competició tindrà lloc més a prop del centre, entre la font i l’avinguda Primer de Maig.

Concert benèfic amb Rar

Per arrodonir la jornada, la Colla Gegantera ha organitzat un concert benèfic a les 20 h a la plaça Antoni Baqué amb el trio de rock Rar, de Vilafranca del Penedès. La banda acaba de tornar als escenaris després de dos anys d’aturada.

Durant el concert i la cursa es podran penjar imatges amb l’etiqueta #cursagegantslallagosta

Edicions locals