Les fires de l'alimentació i el motor prenen els carrers de Mollet

El 27 i 28 de maig hi haurà el segon i últim cap de setmana de fira amb Mollet és Qualitat de Vida

Economia

Mollet ha viscut aquest cap de setmana una nova edició de Mollet és Fira. En aquesta ocasió ha estat el torn del motor i de l'alimentació, dos sectors que enguany han exposat conjuntament i que han ocupat els carrers i places de la ciutat amb una seixantena d'expositors. 

El gurmet, a l'entorn de Prat de la Riba, i el motor, a l'avinguda Llibertat, han estat els protagonistes, dissabte i diumenge, del primer cap de setmana dedicat al comerç i els serveis locals en el marc de les fires comercials Mollet és Fira. 

Enguany, el bon temps ha animat molts veïns a passejar i visitar la seixantena d'estands presents a la mostra, molts dels quals han viscut l'experiència com un aparador per donar a conèixer la seva activitat.

De fet, la mostra conjunta entre motor i alimentació i la nova disposició d'expositors en l'eix de Prat de la Riba i l'avinguda Llibertat ha satisfet tant els paradistes com els visitants, que en la majoria de casos han completat tot el recorregut de parades.  

D'altra banda, les activitats paral·leles –com tallers, sopars, degustacions, concursos, sortejos, exposicions i presentacions– han complementat unes jornades de promoció del comerç local que ha fet el ple, ja que en dos dies s'han recollit 415 butlletes per participar en el nou sorteig Cuida't –3 premis de 750 euros en establiments de benestar i salut–.


Edicions locals