L’associació Àmbit B30 vol incorporar més empreses a l’agrupació

L'objectiu és promoure les potencialitats del territori implicant tots els actors capaços de generar activitat econòmica i ocupació estable i de qualitat

Economia

La comissió executiva de l’associació Àmbit B30 va reunir-se aquest dilluns a Mollet per acordar, entre d’altres, començar a treballar per ampliar la base social dels membres de l’entitat i impulsar un grup motor empresarial. Es tractaria d’incorporar empreses punteres a títol individual, el que es coneix com a empreses “tractores”.

El propòsit és obrir i promoure una major implicació directa de les empreses que mantenen algun tipus de relació amb els projectes que es duen a terme a l’associació amb l’objectiu, com explicava el president de l’entitat i alcalde de Mollet, Josep Monràs “de fer un pas més en la tasca, molt cops discreta i silenciosa, de promoure les potencialitats del territori i provocar sinergies entre tots els actors implicats per tal de generar activitat econòmica i ocupació estable i de qualitat”.

Monràs també va anunciar que l'associació també treballa en l’anomenada economia circular, "en el sentit de donar més fortalesa a les empreses ubicades al nostre territori, ja que moltes vegades, per desconeixement, encarreguem productes a l’exterior quan els produeixen empreses de casa”.

En aquesta comissió executiva també va acordar-se avançar en la posada en marxa del Grup Hub B30 com a espai competitiu de manufactura avançada o arribar a punts de col·laboració concrets amb la Diputació de Barcelona per tal de reforçar l’eina Núvol B30 i alliberar als ajuntaments del manteniment, la gestió i el cost de les bases de dades.

Així mateix, també va acordar-se continuar amb la tasca d’aproximació entre les empreses especialitzades en la cadena dels biosensors i els sectors productius i assistencials, com ara els hospitals, per potenciar projectes de cooperació mutus.  


Edicions locals