Antonio García Robledo entra en la llista de 17 per al Campionat d'Europa d'handbol

El combinat d'Espanya, amb el jugador llagostenc, lluitarà per les medalles a Polònia a partir del 15 de gener

Esports

El llagostenc Antonio García Robledo ha entrat en la llista de 17 convocats amb Espanya per disputar el Campionat d'Europa d'handbol. L'Europeu tindrà lloc del 15 al 31 de gener a Polònia i el combinat estatal lluitarà per les medalles.

Dels 17 convocats, el selecionador Manolo Cadenas encara haurà de descartar un jugador per formar la llista definitiva de 16 jugadors. Antonio García Robledo és un fixe per Cadenas i la bona campanya amb el Pick Szeged d'Hongria li ha valgut per seguir rebent la confiança del seleccionador estatal. El llagostenc ja suma unes 63 internacionalitats.

La selecció espanyola viatjarà el dijous cap a Polònia després de guanyar el Torneig Internacional d'Espanya el cap de setmana a Irun. El llagostenc va tenir un paper destacat ja que al primer partit contra Suècia (32-22), ja que amb cinc gols va ser nominat millor jugador estatal del compromís. Els altres dos partits també van ser victòries contra Brasil (37-30) i Polònia (26-12). En la fase de grups del Campionat d'Europa, la selecció estatal s’enfrontarà a Alemanya, Eslovènia i Suècia. Espanya defensa el bronze que va assolir a l'edició passada de l'Europeu, ja amb Antonio García Robledo a l'equip.

Edicions locals