L’ala Lydia Abellán, fitxatge de renom a la Concòrdia femení

El masculí del FS Parets signa la seva millor ratxa amb 4 dels darrers 6 punts en joc

Esports

El CD la Concòrdia va confirmar divendres passat un fitxatge de renom estatal, l’ala Lydia Abellán. La nova jugadora s’ha incorporat al grup llagostenc i dissabte ja va debutar en la victòria contra L’Hospitalet, que deixa a les llagostenques al 4t lloc de la Segona Nacional amb 23 punts i a només 3 punts del líder, el Teldeportivo.

Abellán és un fiitxatge contrastat ja que ha despuntat a la Primera Nacional amb el Gironella durant les dues anteriors temporades. Enguany es trobava en un equip dels Estats Units perquè fa estudis superiors de Comunicació a Pensilvània. “Lydia és una incorporació de primer nivell que ajudarà a fer un salt qualitatiu a la plantilla i reforçarà amb el seu treball i sacrifici la línia defensiva de l’equip”, explica l’entrenadora llagostenca, Tati Torres.

Millor ratxa del FS Parets a Tercera Nacional
Pel que fa el FS Parets, va signar el cap de setmana la seva millor ratxa a la Tercera Nacional sumant 4 dels darrers 6 punts posisbles. Els paretans van guanyar a domicli contra el Montsant i segueix la bona dinàmica contra el Centelles (10-10). Els de Dani Mosteiro es mantenen a l’antepenúltim lloc i sumen 10 punts.

Edicions locals