Uns 4.000 corredors omplen l'asfalt del Circuit amb els 10 km del RACC

El Mehdi Aboujanah i Laia Conesa s'imposen a la prova que va recaptar uns 8.000 euros per a la Marató de TV3

Esports

El Mehdi Aboujanah, del FC Barcelona, i Laia Conesa, del Fasttriatlon, van imposar-se a lc Cursa dels 10 km del RACC, que va acabar a l'asfalt del Circuit de Barcelona - Catalunya. La prova va celebrar el diumengen el seu cinquè aniversari amb prop de 4.000 corredors i no va repetir el rècord de  5.000 corredors de l'any passat tot i exhaurir dorsals als dies previs.

El Mehdi Aboujanah va completar el recorregut de 10 km en 31 minuts i 16 segons, que va ser 32 segons abans que el segon classificat, Bilal Ziadi i 46 segons millor que el tercer, Roger Campoy. En categoria femenina, la guanyadora va ser Laia Conesa amb un temps de 38 minuts i 49 segons. El podi femení es va completar amb el segon lloc de Meritxell Velasco (Fasttriatlón) i mercè Piogdueta (CN Caldes). Els corredors d'aquesta modalitat, inscrita a la lliga Championchip 2015, van còrrer fins a Montmeló per després passar per boxes i finalment fer una volta sencera al Circuit.
 
En 5 km els guanyadors van ser Mostafa Benslimane (CA Cornellà) amb una marca de 15 minuts i 57 segons I Ana Martínez (Pratenc AA) amb un temps de 18 minuts i 54 segons. A més de les dues curses principals també es van celebrat quatre proves infantils (d'entre 150 i 1.000m) a les quals van participat gairebé 800 nens i nenes menors de 14 anys.

8.000 euros solidaris per a la Marató de TV3
La Cursa del Racc tenia una part solidària amb la destinació de 2 euros solidaris per cada inscrits per a la Marató de TV3, que enguany s'ha celebrat sobre les malalties de la diabetis i l'obesitat. En total van aconseguir uns 8.000 euros solidaris.

 

Edicions locals