L'ANC instal·larà taules a tot el Baix Vallès per recollir signatures per la consulta

Mitja dotzena de punts per a la recollida massiva

Política

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Baix Vallès se sumaran aquest cap de setmana a l’acció conjunta a tot Catalunya per fer una recollida massiva de signatures a favor de la celebració de la consulta i d’una declaració d’independència.

Així, dissabte i diumenge s’instal·laran més de mitja dotzena de taules als municipis baixvallesans per adherir-se a la campanya Signa un vot per la independència, que proposa a tots els ciutadans de Catalunya que signin una instància adreçada al Parlament de Catalunya, en què es demana faci tots els possibles perquè es pugui celebrar la consulta i, en cas que l’Estat no ho permeti o no en reconegui els resultats, que aquest mateix document s’entengui com l’expressió de la voluntat del signant a favor “que els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència d’acord amb el dret internacional”. La recollida de signatures s’empara en la Llei Orgànica 4/2001 del 12 de novembre i el Decret 21/2003 de 21 de gener que regulen els drets que tenen els ciutadans per fer efectiu el dret de petició davant les institucions catalanes.

Els ciutadans que vulguin signar aquesta sol·licitud poden acudir, amb el DNI, NIE o passaports, a qualsevol de les taules instal·lades. A Mollet, divendres de 10 a 14 h hi haurà una taula a la plaça Prat de la Riba. Dissabte s'hi tornarà a instal·lar de 10 a 19 h.

A Sant Fost de Campsentelles, dissabte de 10 a 14 h s’instal·laran taules al Pavelló 2 i a la rambla de Sant Jeroni, al barri de Can Coromines; diumenge es podrà signar, d’11.30 a 13.30 h, a l’auditori de L’Ateneu; de 10 a 14 h, novament a Can Coromines, i de 17.30 a 19.30 h al Turó de Can Teià.

A Martorelles les signatures es recolliran dissabte, de 9 a 14 h al mercat de Carrencà, i de 18 a 20 h, davant del número 88 de l’avinguda Piera (davant la Societat Coral). Diumenge, de 10 a 14, al número 45 de l’avinguda Piera.

A Parets, dissabte la taula de l’ANC es muntarà, de 10 a 14 h, a l’avinguda Catalunya, cantonada amb carrer Monistrol, i diumenge es traslladarà a la plaça de la Vila.

A la Llagosta, la campanya Signa un vot per la independència tindrà la taula instal·lada a la plaça Antoni Baqué, de 10 a 14 h, tant dissabte com diumenge.

Edicions locals